Он је oкренут традицији, али спреман да дода сваком јелу модерну ноту. Ко је Књаз међу куварима који ће својим карактером и умећем кувања освојити ваше симпатије?

финалисти

За цео рецепт кликните овде

За цео рецепт кликните овде

За цео рецепт кликните овде

први круг

За цео рецепт кликните овде

За цео рецепт кликните овде

За цео рецепт кликните овде

За цео рецепт кликните овде

За цео рецепт кликните овде

За цео рецепт кликните овде

кувари

ФИЛИП КОВАЧЕВИЋ

Филип није међу најмлађим учесницима овог такмичења, а заиста је навикао да буде. Један од млађих је био на преко 10 међународних такмичења, на стручном усавршавању у САД, али нећемо занемарити ни “усавршавање" у породичној печењари коју посећује још од осме године.

АЛЕКСАНДАР ДОЛГАНОВ

У детињству је од своје баке научио да прави традиционалне рецепте, а својом радозналошћу их је зачинио на модеран начин. Знамо да воли домаћу кухињу и да обожава пикантне зачине, а неке пикантерије о њему можете сазнати ако погледате видео.

ЈОВАН ТОМОВИЋ

Јованова највећа врлина је стрпљење. И то стрпљење при третирању намирница. Стрпљење при крчкању на тихој ватри, при сецкању на најситније комадиће, као што је то случај у његовој омиљеној француској кухињи. Чуди ли вас што му је омиљени хоби пецање?

МАРКО МИЛИЈАШ

За Марка је со најбитнији зачин, јер без ње ниједно јело не би било потпуно. Тако и Марков живот не би био потпун без кувања. Уз своју баку је почео да ужива у чарима кухиње и заволео традиционалне рецепте.

МАРКО КОМАДИНА

Када је у кецељи, Марко најрадије спрема јела француске и италијанске кухиње. Када скине кецељу, Марко обилази ресторане у потрази за инспирацијом. Када жели заиста да ужива, Марко припреми неки од традиционалних рецепата.

СТЕВАН АЛЕКСИЋ

Стеван воли да се придржава унапред припремљеног плана. Због тога тачно зна када је потребно додати његове омиљене зачине: кари и бели лук. А свакога дана зна и колико ће поглавља неке кулинарске књиге прочитати.

Газирана природна минерална вода Књаз Милош већ више од два века представља синоним за своју категорију на домаћем тржишту, због чега кажемо: „Књаз није вода, то је наш понос“.

Препознатљиви квалитет Књаза базира се, између осталог, и на јакој газираности која пружа аутентично освежење. Зато, Књаз представља одличну пратњу гурманским специјалитетима, што га је учинило незаобилазним гостом свих домаћинских трпеза и пријатељских и породичних окупљања.

Газирана вода Књаз Милош и укусна храна опробана су идеална комбинација. Било да уживамо у омиљеним славским гурманлуцима или делимо тренутак за недељном трпезом са најближима, чаша хладног Књаза уз оброк сигурно ће повећати ужитак и нагласити укус сваког специјалитета.Да прославимо тај идеалан спој, представљамо вам промотивну активност “Књаз међу куварима”!

Наши кувари-такмичари део су Serbian Yuniors Chefs Club-a, који је освојио сребрну медаљу на највећем светском кулинарском такмичењу Villeroy & Boch Culinary World Cup 2018 у Луксембургу, у изузетно јакој конкуренцији од 75 земаља света. Они ће се такмичити у прављењу наших традиционалних јела на савремен начин, инспирисаће нас за нове и храбре кулинарске походе и још једном дочарати нераскидиви спој познат свим људима овде – спој Књаза и хране.

правила промотивне активности "књаз међу куварима”

НАЗИВ, СЕДИШТЕ И ДРУГИ БИТНИ ПОДАЦИ ОРГАНИЗАТОРА ПРОМОЦИЈЕ

„Књаз Милош“ а.д. Аранђеловац, ул. Јужна индустријска зона бб, матични број: 07347383, ПИБ: 100994867 (у даљем тексту ’’Организатор” или ’’Књаз Милош’’).

НАЗИВ, ВРЕМЕ ТРАЈАЊА И СВРХА ПРОМОТИВНЕ АКТИВНОСТИ

Промотивна активност се организује под називом “КЊАЗ МЕЂУ КУВАРИМА” (у даљем тексту: „ Промотивна активност “) преко сајта www.knjazmilos.co.rs

Промотивна активност почиње дана 15.01.2019. године и траје до 21.02.2019, а најкасније до 28.02.2019. године. Организатор задржава право да продужи трајање Промоције у свако доба, што ће бити објављено на сајту www.knjazmilos.co.rs
Промотивна активност се организује ради промоције производа бренда Књаз Милош.

ТЕРИТОРИЈА НА КОЈОЈ СЕ ОРГАНИЗУЈЕ ПРОМОТИВНА АКТИВНОСТИ

Промотивна активност се организује на целој територији Републике Србије.

ПРАВО УЧЕШЋА

Право учествовања у гласању у промотивној активности имају сва физичка лица која су држављани Републике Србије.